Fuld tidsplan for E3 2021 afsløret: Xbox, Bethesda, Nintendo, Ubisoft, Square Enix, Bandai Namco og mere

Den fulde E3 2021 tidsplan er her, da vi kommer stadig tættere på årets største spilbegivenhed.

E3 2021 er den spilbegivenhed, vi alle har ventet på. Efter et skuffende, men forståeligt afbud i 2020, er E3 tilbage og større end nogensinde i år.

Denne gang foregår E3 2021 helt online, og det er der en online portal og app, hvor seerne kan deltage . Frygt dog aldrig, de spiltrailere og afsløringer, vi kender og elsker, vil være meget til stede i løbet af den fire-dages virtuelle begivenhed.

E3 2021
(Kilde: E3)

Faktisk, ud fra hvad vi hører fra lækager og rygter, kan E3 2021 muligvis blæse tidligere begivenheder op af vandet. Se bare på utrolige spil Nintendo er lækket for at bringe til E3 2021 !

Læs mere: Nintendo E3 2021 Leak: Splatoon 3, Zelda Anniversary, Smash Bros og mere

Fuld tidsplan for E3 2021 afsløret

Hvis du vil vide, hvornår du skal tune ind på E3 2021, er her den fulde begivenhedsplan med alle shows og mere!

Undrende hvordan man ser E3 2021 ? Arrangementet samarbejder med en række virksomheder for at sikre, at alle har en chance for at tune ind!



  • Lørdag den 12. juni starter udsendelsen før-showet kl. 10:00 PT / 13:00 ET
    • E3 2021 starter med pressemøder fra kl Ubisoft og Gearkasse underholdning , samt en session med GamesBeat .
  • Søndag den 13. juni starter udsendelsen før-showet kl. 8:45 PT / 11:45 ET
    • Microsoft ' er længe ventet Xbox & Bethesda Games Showcase vil finde sted med start kl. 10:00 PT / 13:00 ET.
    • FIRKANT ENIX bekræfter, at en præsentation med Life is Strange og Babylons Fall vil finde sted kl. 12:15 PT / 15:15 ET.
    • Fans kan også se frem til særlige præsentationer fra PC Gaming Show og Future Games Show .
    • Warner Bros. Spil & Back4Blood og 24 Underholdning vil også blive vist.
  • Mandag den 14. juni, udsendelsen før-show starter kl. 8:00 PT / 11:00 ET
    • Sideløbende med pressekonferencer fra flere indie-udviklere, præsentationer fra Take-Two Interactive , Mytiske spil , Friheds spil , Razer og Capcom vil foregå i løbet af dagen.
    • Verizon og Intellivision vil også blive præsenteret, sammen med en session med VEN .
  • Tirsdag den 15. juni, udsendelsen før-show starter kl. 8:00 PT / 11:00 ET

Arrangementet vil også byde på en række gæster og underholdning, som det plejer. Her er alle de kendte gæster, streamer-partnere og andre, der vil deltage i E3 2021 !

e3 app og online portal afsløret
(Kilde: E3 )

Læs mere: 5 nye AAA Xbox & Bethesda-spil, der vil blive annonceret på E3, siger Insider

Hvad angår det, vi vil se på E3 2021, tyder mange nye rygter på detNintendo Switch Pro-afsløringen er nært forestående! Og Nintendo-lækager er bestemt udbredt i øjeblikket, med en nyt Metroid-spil kommer angiveligt i 2021 .

Vi vil også se nyheder om sidste to Smash Bros. Ultimate fightere , ifølge denne lækage.

Og så ikke længe efter E3, vi kan godt få en Battlefield Alpha ! Og Sonys spilshow kommer snart efter - sandsynligvis med nye optagelser af for nylig forsinket God of War Ragnarok .

Del dine tanker, eller stil et spørgsmål: Kommentarer 0

Kommentarer

Klik her for at annullere svar.