GameStop PS5 Restock falder snart – 28. september

GameStop har en ny PS5-genopladning, der snart falder den 28. september!

På det seneste har GameStop været en af ​​vores mest pålidelige placeringer, når det kommer til at finde en næste generations konsol. Forhandleren går live med nogle få ugers mellemrum med PS5-dråber, og de er relativt nemme at købe.

Om blot et par dage vil GameStop have et PS5-lager i butikken på udvalgte lokationer! Men før det ser det ud til, at den store detailhandler dropper lager online igen.

Husk, at du skal være GameStop PowerUp Rewards Pro-medlem for at drage fordel af det kommende fald. Medlemmer får de første nedbrydninger ved alle næste generations genopbygninger og får endda tidlig besked om, hvornår de går live.

Læs mere: PS5 Restock: GameStop, PlayStation Direct, Walmart, Antonline og mere forventes at falde i denne uge – 27. september-3. oktober

GameStop PS5 Restock 28. september

I en ny e-mail til GameStop Pro-medlemmer bekræfter forhandleren et kommende PS5-lager den 28. september.

Hvis du er PowerUp Rewards Pro-medlem, kan dette være din bedste chance for at få fat i den PS5-konsol fra GameStop. Nedgangen er indstillet til at gå live kl. 10:00 CST / 8:00 PT / 11:00 ET.



OPDATERING: Ikke-professionelle medlemmer kan nu også officielt tjekke ud!

Både disk- og digitale versioner af PS5 vil være tilgængelige i dagens drop, alt sammen i bundt-form. Selvom du kommer til at betale lidt mere for din næste generations konsol, forhindrer bundter scalpers i at komme først dertil det meste af tiden.

Og hvis du går glip af det, ser det ud til endnu et PS5-drop sker også i dag !

gamestop ps5 drop 28. september
(Kilde: GameStop )

Du kan tjekke denne tracker for at se da PS5 sidst var på lager i september 2021 .

Sørg for at tjekke vores PS5 Stock Trackers for lynhurtige opdateringer, når nye konsoller går live: