Ny PlayStation State of Play afslører Horizon Forbidden West-gameplay – 27. maj

Der kommer en ny PlayStation State of Play den 27. maj, der afslører nyt gameplay til Horizon Forbidden West.

Uden tvivl er Horizon Forbidden West et af de mest ventede spil, der kommer til PS5. Det er næsten 11 måneder siden spillets afsløring, og nu er Guerrilla Games klar til at vise, hvad der kommer.

Vores seneste PlayStation State of Play fremviste Ratchet & Clank Rift Apart , driver spænding gennem taget for titlen. Nu håber Guerrilla Games at gøre det samme med Mays afsløring.

Interessant nok venter vi stadig på en præcis udgivelsesdato for Horizon Forbidden West. Spillere håber, at titlen udgives i 2021, men måske hører vi flere detaljer i tilstanden!

Horizon Forbidden West PS5
(Kilde: Guerrilla Games)

Horizon Zero Dawn er et af de største spil, der nogensinde er blevet uddelt gratis på PlayStations Play at Home-tjeneste. I mellemtiden fandt vi lige ud af hvad Juni 2021s gratis PlayStation Plus-spil vil være!

Læs mere: PlayStation Studios ankommer på Steam, viser 41 spil

Horizon Forbidden West State of Play annonceret

Denne måneds State of Play vil vise Horizon Forbidden West, og det finder sted den 27. maj.



Om blot et par dage vil vi se flere detaljer om Aloys eventyr i en ny mekanisk verden. Status for spillet vil vare i cirka 20 minutter, med omkring 14 minutters splinterny action i spillet!

Dette vil være vores første rigtige kig på Horizon Forbidden West i aktion på PS5, og Sony lover, at optagelserne kommer direkte fra næste generations konsol. Hvad mere er, ser det ud til, at den kommende titel vil være velegnet til selvstændige spillere, selvom de endnu ikke har oplevet PS4-klassikeren.

'Denne afsløring har været en sand teamindsats, og vi er meget glade for at vise dig, hvad vi har i vente,' Game Director Mathijs de Jonge skriver . 'Uanset om du har været sammen med os og Aloy siden Horizon Zero Dawn eller kun lige er ved at lære denne utrolige verden at kende, vil vi gerne dele denne enorme milepæl med dig og kan ikke vente med at se dine yndlingsøjeblikke og -reaktioner.'

Horizon Forbidden West PS5
(Kilde: Guerrilla Games)

Læs mere: PS5 Restock: Target, Walmart, GameStop, PlayStation Direct og mere forventes at falde i denne uge – 24.-30. maj

Horizon Forbidden West State of Play finder sted kl. 14.00 PDT / 22.00 BST / 23.00 CEST den 27. maj. Der vil dog også være en 'entydigt udformet nedtælling', der finder sted fra kl. 9.00 PDT / 17.00 BST / 18.00 CEST og fremefter.

Flere spillere vil være i stand til at opleve Aloys historie, som PS5 udkonkurrerer Xbox Series X/S massivt ! Dog dette scalper group hævder at have over 3000 PS5'ere fra en enkelt dråbe.

Heldigvis afslører en ny meddelelse, at PS5-lagermangel er næsten ved at være slut . Og med dette forhandler, der foretager store ændringer i PS5-genopbevaring , er det tydeligt, at der er forandring på vej.

Sony arbejder også på en enormt udvalg af nye førstepartsspil inklusive mange nye IP'er ! Da udgiveren ikke deltager i E3 2021, håber vi, at vi snart vil høre mere om disse titler...